Важните неща - малките детайли!

Да почнем с бельото.

Момчета, хубаво взели сте си нов костюм, изтупали сте се - но обуйте по едни нови боксерки! Не може сте облекли официалните дрешки и като се обърнете.. "О, ужас - слиповете ти са се впили в задника!".

Maлко е грозничко, не мислите ли?

Както не може да отидете и със стария колан или обувки, само защото те са ви любими и "Не можах да си намеря по-хубав."

Без такива оправдания.

дамско бельо   Същото се отнася и за дамите - като сте си взели хубавата бална рокля (в повечето случай по тялото), ами вземете си и по едни нови прашки. Но по възможност ги изберете да са подходящи за тоалета, т.е. да не са се впили във вас. Сигурно тук дамите биха казали "Естествено, че бельото ми ще е ново и подходящо за случая!". Няма капка съмнение в това, само че всички сме виждали момичета с елегантни рокли и... впити прашки, от които преливат прелестите им.

Не е приятна гледка.

"Уморих се, нищо не мога да си харесам. Най-накрая ще взема да си обуя стария анцуг и готово." Вероятно на доста настоящи и бивши абитуриенти са им минавали подобни мисли през главата.

Колкото и да не ви се иска и да го отричате бала налага определен dress code, който трябва да се спазва. В противен случай рискувате да попаднете в доста неловка ситуация и да се чувствате неподходящо облечени и не на място.

Единственото спасение от подобни неловки ситуации е само едно: Обръщайте внимание на малките неща, на дребните детайли, защото даже и да не ви се вярва, те са по важни дори от роклята или костюма.

И гледайте да не си забравите лъчезарната усмивка, излизайки от вкъщи, тя ще ви спаси в повечето случаи.