Солариум - сега, секси тен - през пролетта

Много момичета се сещат буквално месец преди абитуриентския бал, че искат хубав, равномерен тен. И това е разбираемо, та то кой не иска!

Но тъй като април-май, е все още рано за летните ваканции по морето, както и за силното слънце, а миналогодишните летни емоции и тен вече са само хубав спомен, то единствения вариант който остава е солариумът.

Да, той е може би най-добрият вариант за получаване на, така желания от всички, бронзов тен.

Някои бъдещи абитуриентки знаят колко е важен хубавият тен за бала, тъй като той до голяма степен определя цвета на балната рокля, както и модела ( все пак, ако имаме хубав тен, защо да не го покажем с една секси, къса рокличка ).

А също така и количеството грим върху лицата - всички сме виждали или поне чували за абитуриентки с драстична разлика между цвета на лицето и цвета на краката, които гордо биват показвани на абитуриентския бал, и определено не е приятна гледка.

От друга страна ( ако не се прекалява ) солариумът може дори да предотврати появяването на пъпки дни преди бала.

В крайна сметка, въпросът е следният: ако искате на бала да ви питат "Къде беше на почивка, та имаш такъв хубав тен?", започнете да работите върху него от сега - още през зимата.

Има късметлийки с по-тъмна кожа, на които им стигат и две-три процедури. Ако ти не си от тях замисли къде е най-близкото соларно студио и си записвай час.